Vargstantiems Tytuvėnų gyventojams – kalėdinė Maisto banko parama

Laikraštis „Kelmiškiams”. Nr. 97(232), 2011 m. gruodžio 23 d.

Prieškalėdinę savaitę Kelmės samariečiai, Tytuvėnų miesto seniūnija ir Tytuvėnų gimnazijos mokiniai surengė praėjusį  mėnesį „Maisto banko“ akcijoje surinktų produktų dalijimo vargingai gyvenantiems žmonėms akciją.

– Norime, kad prieš šventes gimnazistai aplankytų vargstančius Tytuvėnų žmones, kuriems išdalintų „Maisto banko“ akcijoje surinktus produktus kelioms dešimtims Tytuvėnų miesto gyventojų, – į Tytuvėnus atvežtus produktus perduodma gimnazijos direktorei Irmai Stankuvienei sakė Kelmės samariečių vicepirmininkė Daiva Lileikienė.

Anot gimnazijos direktorės, tokia akcija prieš šv. Kalėdas yra didžiulė paspirtis sunkiai besiverčiantiems Tytuvėnų gyventojams, nes ne visi išgali nusipirkti ir būtiniausių maisto produktų, o gimnazistės geranoriškai prisijungė prie šios akcijos.

Parama Tytuvėnuose buvo išdalinta pagal sąrašą, kurį sudarė Tytuvėnų seniūnija.

– Norėčiau atkreipti visų aukojusių ir ketinančių ateityje aukoti žmonių dėmesį, kad maisto produktų rinkiniai perduodami vargingai, tačiau tvarkingai gyvenančioms šeimoms. Tiems žmonėms, kuriems tokie maisto produktų rinkiniai yra tiesiog smulkus versliukas“ nebuvo, nėra ir nebus duodami, – teigė Daiva Lileikienė.

„Kelmiškiams“ inf.

Parašykite komentarą

Your email address will not be published.