Rudeninė „Maisto banko” akcija

Spalio 17-18 d. visoje Lietuvoje vyko rudeninė „Maisto banko“ akcija. Parduotuvių lankytojai visoje Lietuvoje paaukojo maisto už daugiau nei 1 mln. 230 tūkst. litų (beveik 357 tūkst. eurų). Tai – penktadaliu didesnė suma už pavasarį vykusios „Maisto banko“ akcijos rezultatus! „Tokių sėkmingų rezultatų pasiekta augančio Lietuvos žmonių dosnumo, solidarumo, atjautos skurdžiau gyvenantiems dėka“, teigia labdaros ir paramos fondo „Maisto bankas“ vadovas Vaidotas Ilgius.
Mūsų rajone šios akcijos partneriai yra Lietuvos samariečių bendrijos Kelmės skyrius. Į šią akciją Kelmės ir Tytuvėnų parduotuvėse įsijungė ne tik skyriaus samariečiai, bet ir 70 savanorių iš J. Graičiūno ir Tytuvėnų gimnazijų, ,,Kražantės“ progimnazijos bei Kelmės profesinio rengimo centro. Akcijos rezultatai pranoko lūkesčius. Bendras aukotojų skaičius- 1220, paaukoti 3462 vienetai ilgai negendančių maisto produktų. Tai net 1202 vienetais daugiau negu pavasarį vykusios akcijos metu.
Rudeninės „Maisto banko“ akcijos organizatoriai širdingai dėkoja už paramą visiems paaukojusiems. Nespėję sudalyvauti akcijoje nepasiturinčių maitinimui 5 Lt paramą gali dar skirti paskambinę ar parašę žinutę trumpuoju telefono numeriu 1343.

LSB Kelmės skyriaus informacija

Parašykite komentarą

Your email address will not be published.